Szállítási feltételek

A rendelés módja

Ha közvetlenül az UNISPORT-tól rendeled meg termékeink valamelyikét, már az első vásárlás alkalmával törzsvásárlói kártyát igényelhetsz, mely kedvezményre jogosít fel.

Kedvezmények:

  60.000 Ft/év - 3%
  80.000 Ft/év - 4%
100.000 Ft/év - 5%

A vásárlások az adott  évre vonatkoznak, január 1. és december 31-e közötti időszakra. Az vásárlások összegének - a fenti táblázat szerinti – százalékos kedvezményét a következő évi  első vásárlásnál jóváírjuk.

Termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk!

Rendelésedet várjuk telefonon vagy e-mailen, melyen feltétlenül tüntesd fel a következő adatokat:

1. név, cím, telefon, e-mail cím
2. a rendelni kívánt termék megnevezése, mérete, színe, mennyisége

Megrendelésedet 24-48 órán belül teljesítjük.

Egyszerűsített utánvétkezelési szerződést kötöttünk a Magyar Postával a Te érdekedben is, hogy a lehető legalacsonyabb csomagküldési díjon tudd beszerezni termékeinket az ország bármely részéről.

 

Téritésmentes extra szolgáltatás:

- Telefonos egyeztetés: amennyiben a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, és az első kéz­be­sítési kísérlet sikertelen, a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel.
- Kétszeri házhoz kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.
 

35.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás dijtalan.

Sérült csomagot ne vegyél át kárfelvételi jegyzőkönyv nélkül. Fordulj a postahivatalhoz és a felvett jegyzőkönyvet küldd el címünkre!

Amennyiben a termék mérete illetve illeszkedése nem megfelelő, 2 héten belül küldd vissza címünkre. Csak sértetlen - nem használt - terméket áll módunkban visszavenni.

 Bankkártyás vásárlás

Az Unisport Bp kft-nél történt vásárlásaidat kiegyenlítheted az alábbiakban felsorolt bankkártyás fizetéssel:

MasterCard
Maestro
Mastercard
Electronic
Visa
Visa Elektron
OTP Bank pont
American Express

Az árak változtatási jogát fenntartjuk!